Πρόσκληση για την Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας

Ο Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων και Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ) σας προσκαλεί για ακόμα μια χρονιά στον εορτασμό της Πανελλαδικής Ημέρας Λογοθεραπείας

Η Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας 2015 πλησιάζει και ο Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ) με χαρά σας προσκαλεί  για ακόμα μια χρονιά στον εορτασμό της την Κυριακή, 10 Μαΐου 2015 και ώρα 10:00 έως 19:00 στην Αίγλη Ζαππείου.

Κύριο θέμα της ΠΗΛ φέτος θα είναι οι “Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος και πώς μπορεί ένας Λογοθεραπευτής να συμβάλει στη βελτίωση της επικοινωνίας και της ποιότητας της ζωής μας”ενώ θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα “ Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος: Σπάμε το κέλυφος. Η συμβολή της Λογοθεραπείας”.

Θα είναι μια ημέρα γεμάτη με δωρεάν ατομικές συναντήσεις του κοινού με Λογοθεραπευτές, με ενημερωτικές ομιλίες, ενώ o περιβάλλων χώρος της Αίγλης θα μεταμορφωθεί σε έναν πολυχώρο δράσεων για παιδιά και γονείς. Λογής δημιουργικές δραστηριότητες, κληρώσεις, δώρα έκπληξη, έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών και πολλά άλλα θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους, διασφαλίζοντας έτσι ότι στις 10 Μαΐου, θα «Υπάρχει λόγος» να είμαστε όλοι εκεί!

Παρακαλούμε όσους επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού με έναν από τους εθελοντές λογοθεραπευτές μας, να επικοινωνήσουν με τον ΣΕΛΛΕ  στο 2103848362 ή να συμπληρώσουν και να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@selle.gr την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρουν στην επίσημη σελίδα της ΠΗΛ 2015 στο www.imeralogou.gr.

Ευχαριστούμε όλους όσους είναι δίπλα μας και στηρίζουν την προσπάθεια του ΣΕΛΛΕ.

Βλάχου Τριανταφυλλιά, Πρόεδρος ΣΕΛΛΕ

Λουΐζου Παναγιώτα, Επικεφαλής Επιτροπής Διοργάνωσης της ΠΗΛ, ΣΕΛΛΕ