Φιλανθρωπική Συναυλία Αγάπης κατά του Καρκίνου του Μαστού

Μια μεγάλη συναυλία αγάπης διοργανώνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου του Μαστού με σκοπό τη στήριξη των ανασφάλιστων γυναικών που πάσχουν από τη νόσο και την αφύπνιση του πληθυσμού σε θέματα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης.

Δελτίο Τύπου

 

Μια μοναδική συναυλία, για έναν μοναδικό σκοπό!

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, στις 21:00, στην ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ (Ελασιδών 6, Γκάζι).

Συμμετέχουμε και τραγουδάμε για τις ανασφάλιστες γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού.

Συμμετέχουν, αφιλοκερδώς, οι καλλιτέχνες (με σειρά εμφανίσεως):

Μιρέλα Πάχου

Σαββέρια Μαργιολά

Γεωργία Νταγάκη

Χρήστος Δάντης

Ενορχήστρωση  : Νίκος Καλαντζάκος

Δημήτρης Μαργιολάς (έγχορδα)
Βασίλης Κετέντζογλου (κιθάρες)
Παρασκευάς Κίτσος (μπάσο)
Καλλίστρατος Δρακόπουλος (τύμπανα)

Βραβεύουμε και παίρνουμε μαθήματα ζωής, από την κα. Παρασκευή Ιωάννου, την πρώτη γυναίκα που τεκνοποίησε στην Ελλάδα μετά από μαστεκτομή.

Είσοδος 10€  ( δεν συμπεριλαμβάνεται ποτό)

Προπώληση εισιτηρίων:
Ιανός (Σταδίου 24 και Εμπορικό Κέντρο Golden Hall)
City Unity College (Θησέως 15 - 17 και Καρύτση 1 & Κολοκοτρώνη)

Αρχιτεκτονικη (Ελασιδών 6, Γκάζι)

Τα έσοδα θα διατεθούν στην επιστημονική, αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΟΣΩΝ ΜΑΣΤΟΥ» που ιδρύθηκε το 2011 και μετονομάστηκε σε Ε.Μ.Ε.Ι.Σ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ –ΊΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ-  http://www.emeis.com.gr με στόχο την Κοινωνική & Επιστημονική Δράση και πιο συγκεκριμένα:

την πλήρη στήριξη στη ΘΕΡΑΠΕΙΑ (ιατρική, χειρουργική, νοσηλευτική,  ψυχολογική) οικονομικά αδύναμων ασθενών με καρκίνο του μαστού

την αφύπνιση του πληθυσμού σε θέματα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, με εξορμήσεις σε όλη την Ελλάδα και δη σε δυσπρόσιτα μέρη με δωρεάν κλινικές εξετάσεις

την εκπαίδευση και στήριξη νέων επιστημόνων σε θέματα μαστού (εκπαιδευτικά σεμινάρια, υποτροφίες κτλ) καθώς και την επιστημονική έρευνα.

Σ’ αυτήν την κρίσιμη για την χώρα μας χρονική περίοδο, το έργο της Ομάδας, αποτελεί μία ανοικτή πρόσκληση - πρόκληση τόσο προς τα μέλη του όσο και κάθε ενδιαφερόμενο συνάνθρωπό μας για κοινωνική ενημέρωση, ευαισθητοποίηση, κινητοποίηση και ενεργή συμμετοχή στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Ελπίζουμε και πιστεύουμε στη βοήθειά σας για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο. …γιατί μόνο “ΕΜΕΙΣ μαζί μπορούμε περισσότερα”!

ΓΙΑΤΙ , ο καρκίνος του μαστού μπορεί να είναι ιάσιμος!

Συγκεντρώνουμε χρήματα για την κάλυψη διαγνωστικών εξετάσεων και νοσηλίων και πριν τη συναυλία, (18:30 - 21:00) μαζεύουμε φάρμακα για τα Κοινωνικά Ιατρεία - Φαρμακεία Αγ. Παρασκευής και Βύρωνα. Θέλουμε και εσένα μαζί μας!

Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Ροταριανού Ομίλου Αγ. Παρασκευής και του Ινστιτούτου Ερευνών και Μελετών για την Αγωγή του Παιδιού - ΙΕΑΠ.

Διοργάνωση : Image Communication

 

Πληροφορίες :

Αγγελική Γρατσία (Event Coordinator) τηλ. επικοινωνίας 6945 80 51 60

Πάνος Θ. Τζίφας (Media Coordinator) τηλ.επικοινωνίας 6977.28.93.16

 

ένα like σημαίνει πολλά για εμάς : https://www.facebook.com/I-care-1700409926860080/