Διαγνωστικές Εξετάσεις όλο το Σαββατοκύριακο απο τα εφημερεύοντα ιατρεία του δικτύου

Το iatrica το μεγαλύτερο πανελλαδικό δίκτυο μικροβιολογικών και ακτινολογικών διαγνωστικών ιατρείων, που στόχο έχει την παροχή ιατρικών διαγνωστικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, διατηρώντας παράλληλα την επαφή με τον κάθε εξεταζόμενο σε προσωπικό επίπεδο.

Διαγνωστικές Εξετάσεις, τώρα και το Σαββατοκύριακο,

από τα εφημερεύοντα ιατρεία του δικτύου iatrica

Φιλοσοφία μας είναι να λειτουργούμε σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και προσωποκεντρικό επαγγελματισμό. Αδιαπραγμάτευτες αξίες μας μας είναι η Ποιότητα, η Καινοτομία και η Αξιοπιστία. Το iatrica, με πάνω από 170 μέλη και πανελλαδική κάλυψη, είναι το μεγαλύτερο δίκτυο μικροβιολόγων και ακτινολόγων σε όλη τη χώρα. Οι υπηρεσίες μας έχουν πιστοποιηθεί κατά ISO 9001επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών. Εξωτερικοί έλεγχοι ποιότητας από παγκόσμιας αναγνώρισης φορείς επισφραγίζουν την εγκυρότητα των αναλύσεων.

Τα ιατρεία του iatrica ακολουθώντας τα δεδομένα και τις νέες τάσεις της αγοράς, καταγράφοντας και κατανοώντας τις ανάγκες του κοινού, πρωτοπορούν με ακόμη μια νέα καινοτόμα υπηρεσία, την ‘’εφημερία των ιατρείων’’.

Η εφημερία ισχύει από ώρα 2μμ του Σαββάτου μέχρι 8μμ της Κυριακής.

Εκτελούνται άμεσα εξετάσεις όπως: Γενική αίματος, Γενική ούρων, Γλυκόζη νηστείας, CRP, Ταχύτητα Καθίζησης Ερυθρών, Ουρία, Κρεατινίνη, Troponin Sensitive. Διενεργούνται επίσης και βασικές ακτινολογικές εξετάσεις κατ ‘οίκον. H διαθεσιμότητα εξαρτάται από την περιοχή.

 

Με ένα τηλέφωνο στο 210-3413400 μπορείτε να ενημερωθείτε για το κοντινότερο σε εσάς ιατρείο του δικτύου iatrica το οποίο εφημερεύει το τρέχον Σαββατοκύριακο

Περισσότερες πληροφορίες εκτός από το τηλεφωνικό μας κέντρο, 210-3413400, μπορείτε να βρείτε στην σελίδα μας στο Facebook @iatrica, και στο κανάλι μας στο youtube.